TOP-PUNTEN

 

Bij TOP-KIDS is alles verzorgd!
De lessen duren van 15.30 tot 17.30 uur. Kinderen van basisschool de Peppelaer kunnen om 14.15 uur van school worden opgehaald en eerst een uurtje lekker iets voor zichzelf doen. Zo hoeven je ouders geen oppas of opvang te regelen. Materialen, een tussendoortje en iets te drinken zijn bij de lesprijs inbegrepen.
Helemaal zorgeloos!

Bij TOP-KIDS leer je heel veel!
TOP-KIDS is niet zomaar een cursus. We kiezen elke keer een ander project. Dat kan een DIY (Do It Yourself) project zijn, een schilderproject, een kookproject, en veel meer. Zo ben je niet alleen maar bezig met creatieve dingen, maar je ontwikkelt ook allemaal kwaliteiten, die je op de middelbare school en in je verdere leven kunt gebruiken (divergent denken, oplossingsgericht denken, motorische vaardigheden, ruimtelijk inzicht, samenwerken, zelfstandig werken en veel meer).
Superslim toch!

Bij TOP-KIDS ontwikkel je jouw eigen talenten en die van een ander!
Iedereen is wel ergens goed in. De een is goed in slimme oplossingen voor een probleem bedenken, de ander heeft een enorme verbeeldingskracht, of kan dingen goed uitleggen. Waar je ook goed in bent, bij TOP-KIDS kun je er nog beter in worden! En, je leert ook met jouw talent een ander te helpen.
Een win-winsituatie dus!

Bij TOP-KIDS doe je iets voor een goed doel en voor jezelf!
Bij TOP-KIDS maak je allerlei bijzondere dingen, van kunstobjecten tot gebruiksvoorwerpen. Maar, niet alles hoeft mee naar huis. Een paar keer per jaar organiseert TOP-KIDS een expositieverkoop. Het grootste deel van de opbrengst doneren wij aan een goed doel dat we samen kiezen. Van elk verkocht werk van jezelf krijg jij ook een deel.
Lekker als extra zakcentje!

Bij TOP-KIDS gaat het om jou!
TOP-KIDS draait het om wat jij leuk vindt en wat jij graag wilt doen en leren. Samen kiezen we steeds een ander project, waarbij je weer nieuwe dingen leert en ook nieuwe talenten ontdekt! Er kunnen maximaal 6 kinderen per dag deelnemen aan TOP-KIDS, dus er is veel intensieve en persoonlijke begeleiding.
Jouw talent staat centraal!

Bij TOP-KIDS is alles gezond en verantwoord!
Standaard worden thee, melk, puur vruchtensap en water aangeboden, met een lekker en verantwoord tussendoortje (of soms een zelf gemaakt gerecht).
Mmm, smullen!

Bekijk het project BFF POP-UP BOEK!
Bekijk het project ETSEN À LA REMBRANDT!


Hoe ziet een dag bij TOP-KIDS eruit?

TOP-KIDS is vanaf 14.15 uur geopend*. De inloop is tot 15.30 uur.
Zodra je uit school komt, meld je jezelf. Tijdens de inloop is er wat te drinken met een tussendoortje en is er tijd voor ontspanning (dat kan ook een spelletje zijn). Daarna gaan we echt aan de slag.
(*dit geldt speciaal voor kinderen van basisschool de Peppelaer)

Van 15.30 uur tot 17.15 zijn we bezig met een project.
Soms beginnen we met een uitleg (dat kan ook een van jouw talenten zijn), soms bekijken we eerst een filmpje of plaatjes, of we gaan gewoon verder met het project waar we mee bezig zijn.
Halverwege houden we een pauze met een lekker tussendoortje en wat te drinken. 
Vanaf 17.15 ruimen we op en bekijken we elkaars werk.
Om 17.30 kun je worden opgehaald, of kun je zelfstandig naar huis.

Inschrijven